Moby news

Nieuwe dealer!

Nieuwe dealer!

Datum 03-11-2022

Vanaf vandaag hebben wij JD Floats Hengelsport uit Melick mogen toevoegen als Moby Dealer! Ons complete assortiment is hier verkrijgbaar.

Acties Kijk ook eens voor scherp geprijsde Spin, UL en Casting sets

Boko

Boko

Nieuw The Boko: Deze Japans ontworpen Boko is een Twitch minnow. Ontworpen om grote afstanden te gooien. eenmaal in het water zal deze plug langzaam zinken. Op deze manier kun je zelf bepalen op welke diepte je gaat twichen. Deze geweldadige krijger beschikt maar liefst over 3 rattling balls en 3 haken. De Boko is verkrijgbaar in 4 kleuren: Transparant Black/Firetiger/Red/Green

Roofvis wedstrijd

Roofvis wedstrijd

Roofvis wedstrijd De eerste roofvis wedstrijd met Moby Fishing is een feit! Samen met Hengelsport Helmond organiseerde we op zondag 7 November deze roofvis wedstrijd waarbij 50 deelnemers het tegen elkaar opnamen. Bedankt voor jullie deelname en felicitaties aan de winnaars!

Moby Crankbaits!

Moby Crankbaits!

Nieuw! Maak kennis met ons nieuwe assortiment Crankbaits! Dit zijn echte top aasjes, gemaakt om zelfs de sluwste vis te vangen. Een super actie met onze Japanse Wariors!

Senshi The Senshi: Senshi is een Japanse warrior met 3 ballen. Deze premium plug zorgd voor een mooie actie in het water. Deze plug loopt tussen de 2 en de 3 meter diep. Door zijn 3 rallling Balls geeft deze plug een aankomend geluid voor de roofvis. De Shensi is verkrijgbaar in de kleuren:Green/Blue,Gold/Firetiger/White,Blue.

The Sumo The Sumo: De Sumo worstelaar onder de crackbaits, dik maar zeer goed getraint met maar een doel vis vangen. Met zijn ralleting balls geeft hij ongekend geluid onderwater en geeft deze plug een zeer mooie actie. De Sumo is verkrijgbaar in de kleuren: Red/Blue/Gold/Salt n' Pepper

Winkelen bij Moby-Fishing

Winkelen bij Moby-Fishing

Store online Onze store is online en wordt nog volop gevuld. Nu al een ruim assortiment aan softbaits, jigheads en vislijn verkrijgbaar. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met een ruim aanbod spinhengels, UL hengels, molens en hardbaits.

Gratis verzending Verzending is gratis bij besteding vanaf €100,-.

Catch your Moby!

Full Fuji hengels onderweg

Full Fuji hengels onderweg

Nieuwe hengels Fuji Volledig Fuji afgebouwd, full Fuji guides, Fuji reel seet, kurken handvat en stevig ruggengraat. Deze hengels komen in het voorjaar beschikbaar in een 2.10 & 2.40 variant. Met een werpgewicht van 11-28 gram een mooie allrounder, en dat voor een Moby prijs! Interesse? Houdt onze website en socials in de gaten om de eerste stuks te bemachtigen.

Socials

Socials

Volg ons! Het laatste nieuws, aanbiedingen, win-acties en meer vindt je ook op onze socials!